Munkahelyi elsősegély képzés és defibrillátor használat oktatás

Az elsősegély oktatás fontos és életmentő ismereteket nyújthat mindennapi életünk során. Ezek az ismeretek lehetnek baleseteknél, sérüléseknél vagy hirtelen egészségügyi problémáknál hasznosak. Az elsősegély oktatás általában különböző helyzetekre és sérülésekre való reagálást tanít, mint például az újraélesztés, vérzéscsillapítás, sérülések ellátása és sok más.

Elsősegély ismeretek birtokában sokkal magabiztosabban és hatékonyabban tudsz reagálni baleseti helyzetekben, és segíthetsz másoknak is vészhelyzetekben.

A munkahelyi elsősegély oktatás és a helyes defibrillátor használat kiemelten fontos a munkavállalók biztonsága és egészsége szempontjából, Ennek során a résztvevők megismerik az alapvető elsősegélynyújtási módszereket és technikákat, amelyek segítségével hatékonyan tudnak reagálni baleseti vagy hirtelen egészségügyi problémák esetén. Ezáltal növelhető a munkahelyi biztonság és csökkenthetők az esetleges sérülések vagy balesetek súlyossága.

Ezeket a tanfolyamokat kiképzett instruktor munkatársaink vezetik, akik szakértők a munkahelyi elsősegélynyújtás területén. Fontos, hogy a munkáltatók rendszeresen biztosítsák a munkavállalók részére az ilyen jellegű oktatásokat, és lehetőséget teremtsenek arra, hogy a dolgozók rutin szerű defibrillátor használati készségekkel rendelkezzenek egy hirtelen szívleállás esetén.

Oktatással kapcsolatos kérdés esetén töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és kollégáink hamarosan keresni fogják Önt.

A munkahelyi elsősegélynyújtó képzés is a Felnőttképzési törvény hatálya alá került, azaz már csak regisztrált képzők tarthatnak ilyen oktatást és tanúsítványt is csak ők állíthatnak ki. A képzések az új törvényi előírásoknak megfelelően jelentéskötelesek, így egy hatósági ellenőrzés során perceken belül ellenőrizni lehet, hogy mikor és mely kollégák részvételével zajlott le a tanfolyam.

Szerződött oktató partnereink (Szegedi-Szitkey Szilvia és Szegedi Zoltán) regisztrációs száma:
FAR reg.szám: B/2021/000660


    *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.