Orvostechnikai és medikai szimulációs eszközök értékesítése

Árajánlat

Ajánlatkérés esetén az alábbi adatokat mindenképpen kérnénk megadni:

  • ajánlatkérő neve és címe, e-mailcím és telefonos elérhetőség
  • cég esetében az adószámra is szükségünk van

Az Ön által kért termékekre 1-2 munkanapon belül árajánlatot küldünk, mely tartalmazza az árat, az érvényességi időt, valamint a szállítási és fizetési feltételeket.

Árajánlat kérését a medga@medplan.hu e-mail címre kérjük elküldeni, illetve a honlapunkon keresztül is megteheti a kosár használatával.

Rendelés

Az aktuális árak ismeretében megrendelését kérjük írásban (e-mailben) juttassa el hozzánk.

Minden esetben tüntesse fel a vevő nevét, a számlázási és szállítási címeket, az ügyintéző nevét és telefonszámát, illetve azt az e-mail címet, melyre a visszaigazolást küldhetjük, valamint cég esetén az adószámot. Megrendelése visszaigazolását 1-2 munkanapon belül, vagy a gyártói visszaigazolás megérkezése után küldjük.

Szállítás és oktatás

Termékeink egy részét raktáron tartjuk, más részét viszont csak megrendelésre szerezzük be.
A termék beérkezését követően felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy a kiszállítás részleteit egyeztessük.
Áraink nettó 100 000 Ft-os összértékű rendelés alatt nem tartalmazzák a szállítás költségeit, azt minden esetben feltüntetjük a visszaigazoláson.
A megrendelt áru budapesti raktárunkban (1222 Budapest, Nagytétényi út 30.) személyesen is átvehető (parkolás az épület előtt ingyenes a kijelölt helyen) vagy DPD futárszolgálattal tudjuk kiszállíttatni, annak költségét felszámítva.


Üzembe helyezést igénylő termékeknél munkatársaink szállítják ki a megrendelt árut és oktatják azok használatát, beüzemelését.

Fizetés

Új partnereink részére a következő fizetési lehetőségeket kínáljuk: előre utalás vagy helyszíni készpénzes fizetés.

Meglévő partnereink számára átutalásos fizetési módot biztosítunk egyedi fizetési határidőkkel.

Eszköz kölcsönadás / bérlés

Demó raktárunkban lévő oktatási és terápiás eszközeink esetenként kölcsön vagy bérbe vehetők. A lehetőségekről kérem, érdeklődjön kollégáinknál.

Kiállításokon, kongresszusokon, továbbképzéseken is vállaljuk a forgalmazott eszközeink bemutatását és az általuk teremtett új terápiás módszerek ismertetését.