Megújult az SLE6000 csecsemő lélegeztetőgép OxyGenie® technológiával

Mostantól jól látható nagy képernyővel és minden típusú lélegeztetéshez illeszkedő változatokkal érhető már el. Ez modell vált az SLE legsokoldalúbb lélegeztetőgépévé.

Az SLE a csecsemők lélegeztetésére specializálódott orvostechnikai eszköz gyártó, és mint minden általunk forgalmazott lélegeztetőgépünk, az SLE6000 is a legkisebb és legtörékenyebb betegek számára lett optimalizálva. Az SLE6000 nem csak a legjobb lélegeztetőgép, hanem az ellátás során lépést is tud tartani a babák folyamatosan változó igényeivel – miközben biztonságos, megbízható és könnyen használható.

OxyGenie® technológia: A koraszülött csecsemőket gondozó egészségügyi szakszemélyzet nagy munkaterheléssel szembesül. OxyGenie® technológia egy olyan automatikus O2-rendszer, amely segíthet csökkenteni a lélegeztetőgép beállításával töltött időt, és lehetővé teszi a személyzet számára, hogy több időt töltsön a beteg csecsemővel való törődéssel. Ez az idő felbecsülhetetlen értékű. Az OxyGenie®, egy megbízható, pontos oxigénszabályozó, amely egyértelműen az ellátás hatékonyságának javulását eredményezi!

Elérhető modulok és lélegeztetési típusok: