SimCapture, a világ egyetlen magas tudású, felhőalapú megoldása az egészségügyi szimulációra

A SimCapture lehetővé teszi a szimulációs képzés hatékonyságát, a teljes szimuláció rögzítésével és annak kiértékelésével, mind a gyakorlati, vagy akár egy teljesen másik oktatási helyszínen is. A szimuláció során lehetőség van a kép és hang rögzítésére, megjegyzések videóhoz történő hozzákapcsolására, illetve nyomon követhető a betegmonitorok és szimulátor adatok egyetlen webes felületen.

A Laerdal e megoldása lehetővé teszi az orvosi és egészségtudományi egyetemek, és egészségügyi szakiskolák, kórházak részére, hogy magas színvonalú oktatást és minőségjavító gyakorlati képzést biztosítsanak a tanulók részére.

Több mint 35 országban, több mint 500 egészségügyi intézmény használja már a SimCapture-t, mivel a világon ez az egyetlen magas tudású, átfogó, felhőalapú megoldás az egészségügyi szimuláción alapuló képzések rögzítésére, kezelésére és kiértékelésére.

De miben nyújt egyedi lehetőséget a Laerdal SimCapture az egészségügyi intézmények részére?
Több kamerás rögzítés: rögzíthető és közvetítő több kamera képe és szimulátor adatok egyszerre egy vagy akár több szimulációs teremben is. Egyszerűen nyomon követhető a csapatdinamika, a betegellátás és a szimulátorhasználat is.
Könnyű szoftver használat: könnyedén frissíthető a szoftver, ha további funkciókra van szükség – vagy bővíthető több teremre a használat is.
Gyakorlati forgatókönyvek megosztása és együttműködés más skill centrumokkal: készíthető saját gyakorlati protokoll amely forgatókönyvet megoszthat másokkal, vagy akár mások által megírt és megosztott gyakorlati protokollokat is felhasználhat a képzés során.
Mobil hozzáférés: kiterjeszthető ki szimulációs program SimCapture mobilalkalmazással. Nem szükséges szimulációs irányító szoba. Egyszerűen mobileszközről tabletről is futtatható a gyakorlati program. A felvételek pedig elérhetővé válhatnak a hallgatók és a tanárok számára is a saját eszközeiken.
Felhő alapú hozzáférés: a felhő alapú hozzáférésnek köszönhetően a szimulációk a világ bármely pontjáról megtekinthetők, visszanézhetőek, vagy akár élőben nyomon követhetők.
Kibővített rögzítési lehetőségek: rögzíthet videót VGA, DVI vagy HDMI kimenettel rendelkező eszközökről.
Önellenőrzés: lehetőség van a tanulók számára, hogy a részletes jelentésekhez való mobil hozzáféréssel saját gyakorlatukat elemezzék és értékeljék.
Orvosi eszközök adatainak rögzítése: EKG, ultrahang, képalkotó vizsgálatok eredményei, adatai mind rögzíthetők a szimuláció során, hogy minden esetben teljes képet kaphassanak a tanulók a gyakorlatok kiértékelése során.

A Laerdal SimCapture szoftvere lehetőséget biztosít, hogy egységesíteni lehessen szimulációs tevékenységeket egy felületen, függetlenül az egészségügyi szakterülettől.

Árajánlatért, szakmai tanácsért keresse kollégáinkat, Magyarország hivatalos Laerdal képviselőit!