• The BAG II lélegzetető ballon
Bővebben az alábbi link(ek)en:

The BAG II lélegeztető ballon

Ajánlatot kérek

Leírás

A BAG II egyszer használatos lélegeztető ballon egy teljes-vagy részleges légzéstámogatást igénylő páciensek kezelése során használatos eszköz. A BAG II lélegeztető ballon a legjobb választás a betegek lélegeztetéséhez tisztítás és keresztszennyeződés kockázata nélkül. 

Pozitív nyomású lélegeztetést biztosít, és spontán légzést tesz lehetővé, vagy egy 22 mm-es belső átmérőjű arcmaszk nyílással vagy egy 15 mm-es külső átmérőjű csatlakozóval rendelkező mesterséges légúton keresztül.

A külső forrásból származó kiegészítő oxigénhez a BAG II tartalmaz egy zárt rendszerű oxigéntartályt univerzális Star-Lumen oxigéncsővel az oxigénforráshoz való csatlakozáshoz. Ez lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy 98-100%-os O2-koncentrációt adjanak be. Nincs szükség adapterre a cső és az áramlásmérő között, a cső közvetlenül illeszkedik.

A BAG II 3 különböző méretben kapható a betegekhez igazodva: – felnőtt 20 kg feletti – gyermek 10 és 20 kg közötti – csecsemő 2,5 és 12 kg közötti

A gyermek- és csecsemőméret-beállításoknál a könyökön található „pop off” szelep gondoskodik arról, hogy a megfelelő nyomású levegő kerüljön a kisebb, sérülékenyebb tüdőbe. A szelep kipattan, ha a nyomás meghaladja a 35 H2O cm-t.

Rendelési kódok:

845131 The BAG II lélegeztető infant ballon, eh. 1 db 1-es maszkkal

845123 The BAG II lélegeztető gyerek ballon, eh. 1 db 2-es maszkkal

845121 The BAG II lélegeztető gyerek ballon, eh. 1 db 3-as maszkkal

845141 The BAG II lélegeztető felnőtt ballon, eh. 1 db 4-es maszkkal

845111 The BAG II lélegeztető felnőtt ballon, eh. 1 db 5-ös maszkkal

 

További információk

Gyártó

Laerdal Medical