Cégismertető

A H.S.-medplan Kft. 1993-ban alakult. 100%-ban magyar tulajdonban van. Az elmúlt évtizedekben elismert szereplője lettünk a hazai és nemzetközi egészségügyi piacnak. Ezen időszak alatt több, jelentős orvostechnikai fejlesztésben működtünk közre és gyarapítottuk megelégedett ügyfeleink számát.

A hazai egészségügyi intézmények és a beszállító külföldi partnereink elvárásainak megfelelően folyamatosan fejlesztettük termékeink körét és alakítottuk ki üzletpolitikánkat. Célunk, hogy aktívan járuljunk hozzá az egészségügyi ellátórendszer, azon belül az egészségügyi intézmények, kórházak, klinikák, a sürgősségi és intenzív ellátás magas színvonalú működéséhez, az otthon lélegeztetett betegek biztonságos ellátásához.

További célunk, hogy ezen intézményeket a társaságunk értékesítési palettáján lévő – a legmagasabb technikai színvonalat képviselő – egészségügyi gépekkel, berendezésekkel és eszközökkel lássuk el, valamint, hogy a szerviz igények teljesítése is megfeleljen a velünk szemben támasztott vevői és jogszabályi követelményeknek. Mindezeket a célokat az Uniós szabályok betartása mellett és ISO 9001 és ISO 13485 minőségirányítási rendszerek működtetésével kívánjuk elérni.

Tevékenységi profilunk az orvosi eszközök és gépek-műszerek importja, közvetlen kiskereskedelmi forgalmazása, szervizelése az alábbi területeken:

  • sürgősségi betegellátás, mentés
  • aneszteziológia és intenzív terápia,
  • neonatológia,
  • transzport, klinikai és otthoni lélegeztetés,
  • ápolástechnika,
  • légzéstámogatás,
  • alapellátás.

A készülékek értékesítésével párhuzamosan, a működtetésükhöz szükséges fogyóanyagokat széles választékban biztosítjuk ügyfeleinknek. Szervízünkben, a gyártók által feljogosított mérnökök végzik az általunk forgalmazott termékek garanciális és garanciális időn n túli javítását, megelőző karbantartását.

22 külföldi gyártót képviselünk Magyarországon döntően kizárólagos joggal, emellett több hazai és külföldi céggel van kapcsolatunk ügyfeleink igényének kielégítése érdekében.

Partnereink és referenciáink között tudhatjuk a hazai mentésügy szereplőit, a legtöbb fővárosi és vidéki kórházat, rendelőintézetet, a hazai orvosképzés egyetemeinek klinikáit, a magánkórházakat, az egészségügyi közép- és felsőfokú oktatás intézményeit.

Társadalmi feleőségvállalásunk keretén belül, támogatást nyújtunk az orvostanhallgatók, nővérek és orvosok erőfeszítésében, a korszerű képzés és gyógyítás lehetőségének szélesítésében.

Évente több alkalommal veszünk részt jelentős, a profilunknak megfelelő tudományos üléseken, kongresszusokon termékbemutatóval. Ezen kívül, külön is rendezünk termékbemutatókat, szervezünk vagy közreműködünk oktatásokon, tanfolyamokon.

Havas Gábor
alapító, ügyvezető igazgató