Fejlődés az egészségügyi oktatásában, valósághű esetek szimulálása

A Laerdal SimMan 3G egy olyan betegszimulátor, amely kiváló minőségű szimulációs képzéshez készült, számos különböző orvosi eset bemutatására képes. Könnyezik, verejtékezik, lélegzik, pislog, köhög, fullad ha kell, de lehetőséget biztosít arra, hogy az egészségügyi dolgozók akár az invazív beavatkozásokat, a teamen belüli kommunikációt, döntéshozatalt is kockázat nélkül gyakorolhassák, és az iskolából kikerülve rutinos szakemberek lehessenek.

A SimMan 3G-t lehet használni önálló szimulátorként, de kiváló minőségű kiegészítőkkel és saját felszerelésével bővíthető is!

A SimMan Essential valósághű, teljes felnőtt testtel rendelkező, vezeték nélküli betegszimulátor, amely átfogó klinikai ellátás gyakorlására kínál lehetőséget egyetemeknek, klinikai szimulációs központoknak, egészségügyi szakiskoláknak a légúti, légzési, szív- és keringési rendszert érintő alapvető betegségek ellátásának készség szerű manualitásához.

Árajánlatért, szakmai tanácsért keresse kollégáinkat, akik Magyarországon egyedüliként rendelkeznek Laerdal szerviz licenccel.