A világ első vezeték nélküli jelátvitellel rendelkező, nagy felbontású flexibilis bronchoszkópja

A Mindsion Flexibilis vezeték nélküli bronchoszkóp tökéletes partner a tüdőbetegségek, intenzív osztályok és mellkassebészet bronchoszkópiás eljárásaiban. A 10 hüvelykes monitor vezetékes vagy vezeték nélküli módon csatlakoztatható.

A bronchoszkóphoz két féle monitort lehet illeszteni, az egyik egy 10 hüvelykes, amely hordozható és alkalmas a legtöbb klinikára és gyors beavatkozáshoz. A másik pedig egy 5 hüvelykes, nagy felbontású, amely képes megjeleníteni az élő képet DVI/HDMI videó porttal rendelkező külső monitoron is. A kapott kép nem csak a kijelzőn figyelhető, hanem a jeltovábbításnak köszönhetően akár saját telefonról is nyomon követhető a beavatkozás. így tökéletes választás lehet a medikusok oktatásában is!

A vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően, (saját WIFI modullal rendelkezik) 15 méteres sugarú körön belül könnyedén végezhető el bármilyen beavatkozás. Csökkenti a fertőzés kockázatát az egészségügyi személyzet körében, és nincsenek összegabalyodott kábelek sem. Egy feltöltéssel 4 órás üzemidővel rendelkezik a készülék.

Egyedülálló, a világon első ultra-vékony 2,0 mm-es külső átmérőjű endoszkóp már három hónapos újszülöttek esetén is alkalmazható a bronchusok átvizsgálására.