• nv9 készülék
  • nv9
  • nv9 készülék
  • nv9
Bővebben az alábbi link(ek)en:

NV9 Újszülött lélegeztetőgép

Ajánlatot kérek

Leírás

Átfogó lélegeztetési lehetőségek.

A Comen NV9 újszülött lélegeztető készülék különféle lélegeztetési módokkal van felszerelve (beleértve a SNIPPV, NIPPV, NCPAP és HFNC módokat), amelyek lehetővé teszik a precíz és megfelelő lélegeztetést a terápia különböző szakaszaiban. Az Apnoe funkcióval rendelkező NV9 képes kezelni a csecsemők apnoéjának kockázatát, ezzel is segítve a klinikusok munkáját. Az iFlow closed-loop rendszerrel és az automatikus szivárgáskompenzációs rendszerrel az NV9 precíz nyomásszabályozást valósít meg, még magas áramlású lélegeztetés esetén is.
Az NV9-et úgy tervezték, hogy felhasználóbarát kezelés élményét nyújtva fokozza az egészségügyi személyzet hatékonyságát.

– Folyamatos Nazális Pozitív Légúti Nyomás

– Nazális Váltakozó Pozitív Nyomású Lélegeztetés

– Szinkronizált Nazális Váltakozó Pozitív Nyomású Lélegeztetés

– Magas Áramlású Nazális Kanül

– Pontos nyomás beállítás

– Pontos O2 koncentráció kontroll

Felhasználóbarát tervezés: 8″-os döntött érintőképernyő a jobb láthatóságért, bőrbarát anyagból készült markolat a könnyű és kényelmes fogásért, 360°-ban látható riasztás kijelzés.

Biztonságos és megbízható. A gördíthető tartóállvány könnyű és erős alumínium ötvözetből készült.A speciálisan a Comen légkompresszorokhoz tervezett szerkezet jelentősen csökkenti a rezonancia okozta zajt.

Rendelési kód: NV9

További információk

Gyártó

Comen